Tour de France kamperen is mogelijk!

De grote vakantie staat voor de deur en u weet niet goed waarheen te reizen en wat te doen met de kinderen en de rest van de familie? Waarom trakteer je jezelf niet op een reisje in een camper? Maak je geen zorgen over iets anders, het is mogelijk om een kampeertocht door Frankrijk te maken.

HOE WERKT KAMPEREN IN FRANKRIJK?

Als u dit jaar niet met het vliegtuig reist, kunt u een camper of een bestelwagen nemen om door Frankrijk te reizen, door op campings.com de beste accommodatie voor uw vakantie te kiezen. Inderdaad, road-trips in de breedte van de Franse grondgebieden, het is het doorkruisen van hun diversiteit, het ontdekken van bodems van wereldfaam en het bezoeken van sites die onmogelijk te omzeilen zijn. Hij reist ook vrij rond met de sleutel van de velden. Roaming betekent ook dat u kunt stoppen en slapen waar u maar wilt - of bijna - midden in het prachtige landschap. Frankrijk is in feite het meest bezochte land ter wereld en zit vol schatten en grote attracties. Je zult geen tijd hebben om iets te zien of te doen. Dus u denkt erover om met een camper of bestelwagen naar Frankrijk te komen en als een slak door het land te rijden?

IS HET MOGELIJK OM EEN CAMPER TE HUREN IN FRANKRIJK?

Het is nu mogelijk om een camper te huren in Frankrijk. Bijvoorbeeld via een netwerkplatform tussen de huurder, d.w.z. u, en de particuliere eigenaar van de camper, zoals Yescapa. Selecteer eerst de camper in uw stad (bijvoorbeeld Bordeaux, Nantes, Toulouse, Parijs, Montpellier of Marseille). Zorg ervoor dat u onbeperkte kilometers kiest om het aantal beschikbare bedden te controleren en of u naar het buitenland kunt reizen. Vraag dan online een huurovereenkomst aan en deel uw reisgegevens (data, huurmogelijkheden, aantal kilometers, enz.) met de eigenaar. Als uw aanvraag succesvol is, krijgt u toegang tot de contactgegevens van de eigenaar om na betaling de eerste ontmoeting te plannen.

ROUTE-IDEEËN VOOR EEN CAMPER IN FRANKRIJK

Als u met de camper de Baie de Somme bereikt vanaf de Pointe du Hourdel in het zuiden, kunt u de zeehonden zien zwemmen (met een verrekijker), of nog beter, zien luieren op het strand. Anderzijds is het Parc de Merqueterre in het noorden van de Baie de Somme het territorium van de vogels. De soorten die hier blijven, zijn trekvogels (elk seizoen heeft zijn eigen soort). Bovendien vormen het dal van de Dordogne en de valleien van de zijrivieren van de Wesel een uiterst rijke route voor een eerste troef die de historische wonderen zijn. Van de prehistorie tot de grotten uit de Renaissance en de Honderdjarige Oorlog, deze vallei staat vol met prachtig versierde kelders, kastelen en bastides. Daarnaast is er de schoonheid van het landschap en de kwaliteit van het eten. Er is ook de Gorges de l'Ardèche: Ga naar het zuiden naar de Ardèche, een canyon op ongeveer 30 kilometer van de Gard. De Gorges de l'Ardèche beginnen in Vallon-Pont-d'Arc en lopen door tot Saint-Martin-d'Ardèche.

Plan du site