Waar bivakkeren in Bretagne?

Tegenwoordig besluiten de meeste Fransen om tijdens hun vakantie in Frankrijk te blijven. Aangezien Frankrijk steeds meer toeristen aantrekt tijdens hun vakantie, willen de Fransen ook thuis blijven in plaats van naar verschillende landen te reizen. Frankrijk is al jaren de belangrijkste toeristische bestemming ter wereld. Een bezoek aan de verschillende streken van dit land staat gelijk aan een reis naar het mooiste land ter wereld. Landschappen die niet onderdoen voor de Mongoolse steppen, bossen zover het oog reikt en oude vulkanen wachten op u als u de Franse streken als nieuwe bestemmingen wilt ontdekken. Wat de gastronomie betreft, zult u de gelegenheid hebben om lokale producten en regionale specialiteiten te ontdekken en te proeven.

WELKE REGIO MOET U BEZOEKEN TIJDENS UW REIS NAAR FRANKRIJK?

In plaats van de Eiffeltoren in Parijs te bezoeken, kunt u er ook voor kiezen de verschillende provincies van Frankrijk te bezoeken. Als u een camping boekt in Bretagne, tussen het land van de legenden en de prachtige landschappen, staan u vele activiteiten te wachten. Bretagne is een van de mooiste streken van Frankrijk. Talrijke factoren, zoals de gastronomie of de diversiteit van de landschappen, maken van deze streek een ideale bestemming voor uw zomervakantie. Als u ervan droomt uw vakantie door te brengen aan prachtige zandstranden met doorschijnend water, moet u kiezen voor de regio Bretagne.

WELKE ACTIVITEITEN KAN JE DOEN IN BRETAGNE?

Aangezien Bretagne een van de historische streken van Frankrijk is, willen de meeste toeristen tijdens hun reis het Bretonse erfgoed bezoeken. In Bretagne wacht u een uitzonderlijk religieus en historisch erfgoed, waarbij moet worden opgemerkt dat in deze streek al eeuwenlang talrijke gebouwen zijn opgetrokken. U kunt ook de verschillende parken in de regio bezoeken, zoals dierentuinen en recreatieparken. Als u van wandelen houdt, biedt Bretagne u een prachtig wandelcircuit met een ongelooflijke biodiversiteit. Maar tegenwoordig is bivakkeren een van de favoriete activiteiten van toeristen die de regio Bretagne bezoeken.

WAAR TE BIVAKKEREN IN BRETAGNE?

Als u wilt overnachten in een ongerept gebied ver van de hotelinfrastructuur, kunt u in Bretagne op veel plaatsen terecht. Als u van de mooiste landschappen van Frankrijk wilt genieten, kunt u kiezen voor het regionale natuurpark Armorique, dat een ideale bestemming is voor wildkamperen in Frankrijk. Aangezien kamperen in dit 125.000 hectare grote gebied, begrensd door kliffen, venen en duinen, streng gereglementeerd is, moet u altijd de eigenaar om toestemming vragen.

Plan du site