Wat is glamping?

Gepubliceerd op : 14 december 20213 min leestijd

Vrijheid en verbondenheid met de natuur, dat is wat je wilt als je gaat kamperen. Het is de ideale manier om even weg te zijn van de dagelijkse routines en stressvolle dagen. Glamping staat erom bekend onvergetelijke momenten te bieden voor degenen die deze ervaring willen uitproberen. Je hebt er misschien van gehoord, maar wat is het eigenlijk? Lees verder voor meer details.

KAMPEREN MET EXTRA COMFORT

Glamorous camping betekent luxe camping. Als u kiest voor glamping, beschikt u immers over alle nodige voorzieningen voor uw welzijn. U hoeft uw auto of caravan niet mee te slepen, en u hoeft ook geen tent mee te nemen want alles is al voor u klaargezet. U slaapt op een comfortabele matras zoals in een hotel, uw slaapzak kunt u thuislaten. U zult ook verwarming hebben om u warm te houden, zelfs op koude winternachten. En het belangrijkste is dat je een toilet hebt, dus je hoeft niet meer in het bos rond te dwalen om een plek te vinden om te plassen. Wat wil je nog meer?

EEN CAMPING MET ONGEWONE ACCOMMODATIE

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot glamping omdat het een scala aan ongewone accommodatie biedt. Als je ervoor gaat, heb je keuze te over. De bel om van de schoonheid van een sterrennacht te genieten. De boomhut om op de eerste rij te zitten om naar het gezang van de vogels te luisteren. De iglo voor campings in bergachtige streken. En als u van vissen houdt, zijn er ook hutten aan het water waar u vis kunt vangen. U kunt ook een buitengewone vakantie doorbrengen in een yurt, een safarilodgetent, een tipi of een caravan.

EEN MILIEUVRIENDELIJKE SITE VOOR IEDEREEN

Milieuverantwoordelijkheid is tegenwoordig op bijna alle gebieden aanwezig. Dus als je eco-verantwoordelijk kan zijn en toch de beste vakantie kan hebben, zou je dat niet doen? Glamping biedt u deze mogelijkheid. Door te kiezen voor een luxe camping, wordt uw ecologische voetafdruk verkleind. Aanhangwagens, tenten en hutten zijn gemaakt van hernieuwbare en milieuvriendelijke materialen. De demonteerbare uitrusting laat de natuur onaangetast. De activiteiten die tijdens het glamperen worden aangeboden, gaan bovendien volledig uit van respect voor de natuur en komen zowel de economie als het lokale toerisme ten goede. Dus of je nu een beginner bent of een ervaren kampeerder, glamping is iets voor jou. Dus waar wacht je nog op?

Plan du site