Welk Europees land te bezoeken in een camper in augustus?

Voordat u in augustus een camperreis door Europa maakt, moet u weten welke bestemmingen het duurst zijn. Zo kunt u uw uitgaven tijdens uw reis berekenen. De prijs van een camperreis varieert echter van land tot land. Als uw bestemming bijvoorbeeld Italië of Zwitserland is, zult u voor een zeer dure prijs komen te staan. Maar als je een betaalbare prijs wilt vinden, ga je naar het westen van Europa. Inderdaad, om geld te besparen, kunt u bijvoorbeeld naar: Duitsland, Spanje. Maar welke route u ook kiest, u zult altijd tevreden zijn.

EEN CAMPER IN BRETAGNE, HOGE ALPEN

Geografisch gezien is Bretagne een groot schiereiland in het westen van Frankrijk. Het is echter het beste om uw reis van tevoren te plannen. De reden daarvoor is dat u zo het meeste uit uw camperreis kunt halen. Zo kunt u genieten van de bezienswaardigheden en de heerlijke maaltijden van het land. Anderzijds kunt u ook naar de regio Hautes-Alpes reizen, een Frans departement in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Om met uw camper van de prachtige landschappen, bergen en meren te genieten, kunt u het beste voor deze regio kiezen.

EEN CAMPER IN IERLAND, GRIEKENLAND

Er zijn veel landen in Europa die u met een camper kunt bezoeken. Bijvoorbeeld, Griekenland en Ierland. Dit laatste is een fabelachtig eiland, dat ten westen van Groot-Brittannië ligt. Met andere woorden, het ligt in het noordwesten van Europa. U zult dus prachtige landschappen tegenkomen. Bovendien zult u zelfs tevreden zijn als u de gelegenheid hebt om de hoofdstad te bezoeken. De reden is dat Dublin bestaat uit toeristische plaatsen die u kunt bezoeken. Aan de andere kant kunt u in Griekenland verschillende erfgoederen zien, zoals het klooster van Agia. Anderzijds zijn de Griekse en Ierse regeringen een beetje streng voor camperreizen. Dus je moet je reis goed voorbereiden.

CAMPER IN ITALIE

Een camperreis naar Italië is zowel vermakelijk als zeer interessant. De stad ligt in Europa en ten noorden van Frankrijk. Bovendien zult u bij uw bezoek verschillende leerzame verhalen horen, vooral in de hoofdstad. Dat laatste is Rome. Aan de andere kant, maak je geen zorgen als je gewend bent om vaker te parkeren. De reden is dat er veel plaatsen zijn waar u vrij kunt parkeren. Vooral omdat je kunt genieten van het heerlijke Italiaanse ijs.

Plan du site